Winkelwagen Geen producten

Gastenboek en Reviews

Geachte Sporter,

Wij stellen het zeer op prijs als u een bericht achter laat in ons gastenboek, zodat andere sporters nog sneller overtuigd zijn dat ze er echt op voorruit gaan als ze onze GPS sport producten hebben gekocht  en betere sportprestatie hebben geleverd.

met vriendelijke groet

Het GPSSport team

henk roggen - 22/09/2015 om 15:00

Onlangs heb ik het Multi-Sport GPS sporthorloge gekocht. Het horloge werd keurig en snel bezorgd maar tot mijn spijt voldeed het niet aan mijn wensen. Hierop het horloge geretourneerd en wederom de zaak keurig en supersnel afgehandeld. Een mail gehad waarin vermeld stond dat de koop was geannuleerd en supersnel geld terug. Aanrader om zaken mee te doen

Gerard Casteleijn - 25/06/2014 om 19:36

Goeie service!. Doordat ik zelf niet had opgelet met bestellen had ik de kale versie besteld. Nadat ik via e-mail had bericht over mijn fout heb alsnog de extra's met dezelfde korting gekregen, Top geregeld.

Deze set had ik besteld als cadeautje voor mijn vrouw.

Heb zelf een Garmin edge 500 en heb de accesoires (hartslagband en cadanssensor) van mijn Garmin getest op de GB580P. Verassend genoeg zijn de sensors van Garmin ook te gebruiken op de GB580 en visa versa.

Qua mogelijkheden doet de GB580 niet onder voor de Garmin.
Wat de prijs betreft is hij fors goedkoper.

Kortom een aanrader, Grt. Gerard ('s-Gravenzande)

Twan - 24/04/2014 om 01:05

Werkt dit ook met strava zoals bij de garmin?

Pieter den Toom - 03/04/2014 om 17:58

Heb de GB580P sinds enkele uren in huis en probeer nu een reden te bedenken waarom ik hem niet eerder gekocht heb. Een schat aan instel mogelijkheden en een koppeling naar de computer, wat wil je nog meer, nou. . . een OS-X versie van het bijgeleverde analyse programma zou heel prettig zijn. Maar het is en prima apparaat waarvan ik veel plezier hoop te hebben, upgraden van zowel firmware en analyse programma is kinderlijk eenvoudig.
De computer werd binnen 24 uur geleverd in een prima verpakking.

Dick de Vos - 24/06/2013 om 19:22

Sinds enkele weken gebruik de GB580P Het aantal gegevens die deze opslaat is verbluffend. Zeker voor personen die cardiotrainen. Ik heb hem gebruikt op de Alpe D'Huez de gegevens die ik kon uitlezen had ik niet verwacht. Al met al een aanrader. Een klein nadeel de gebruiksaanwijzing is niet in het Nederlands. GSsport service compenseert dit door hun service.

Tako - 16/01/2013 om 11:38

Na lang te hebben gezocht naar een geschikte fietscomputer kwam ik uit bij de GB580P van GSSport en heb daar geen seconde spijt van.

Er zijn een aantal redenen dat ik juist voor deze fietscomputer heb gekozen. De voornaamste reden is de enorme hoeveelheid aan informatie die het apparaat biedt.
Naast alle standaardfuncties zoals snelheid, afgelegde weg en tijd, is ook je cadans, je hartslag en de hoogte af te lezen, de ingebouwde GPS slaat alle data op tijdens het fietsen en na het fietsen kan je alle data downloaden naar je computer en in het GS-Sport Training Gym Pro programma je prestaties nakijken en vergelijken met eerder gereden routes en of geleverde prestaties. Verder is hij licht, klein en eenvoudig te bedienen en zeer goed afleesbaar, de aanschafprijs speelde ook rol, want de meeste GPS fietscomputers met deze specificaties kosten vanaf €248,- tot wel €293- of nog meer. Ook niet onbelangrijk is de support die bij dit apparaat door Globalsat via het forum wordt geboden.
Standaard geleverd met een ANT+ hartslagmeter (GB580P), de Comfortabel zittende borstband geeft je actuele hartslag weer in de display en aan de hand van de geleverde inspanning wordt ook het calorieverbruik weergegeven, de snelheids- en cadansensor communiceren ook draadloos door de ANT+ technologie. Ook zit er een stuurhouder bij, deze is eenvoudig te monteren met tie-wraps en zorgt voor een gedegen trillingsvrije bevestiging, ook los verkrijgbaar als je meerdere fietsen gebruikt.
Op het scherm zijn 4 pagina´s met informatie in te stellen per pagina kan je maximaal 6 items instellen welke je wilt zien tijdens het rijden, ook kan je alerts instellen en diverse trainerfuncties.

Deze computer beschikt over navigatie maar is geen Tom Tom, hij heeft geen kaart. De fietscomputer kan je dus wel de weg wijzen. dit gebeurt via waypoints of via trackpunten (tracks) je ziet een zwarte lijn kronkelend over het scherm die je d.m.v een richtingspijl kunt volgen. Werkt heel goed en je ziet net zo snel als met kaart dat je goed of fout rijd. Je kunt via je computer routes en tracks samenstellen of downloaden, het systeem ondersteunt Google-Earth bestandsformaat KML en de formaten GPX,CVS, TXT, deze routes kun je naar het apparaat uploaden en op locatie gaan volgen. Eigen gereden routes kunnen nagereden worden of met trainer functie als vergelijk dienen, waar je harder dan wel langzamer gaat. De gereden routes nog eens te fietsen en tegelijkertijd de gegevens van toen te vergelijken met nu kan ook met het software programma op de PC. en ook met een grafiek bijv. hoeveel meter/tijd lag ik voor/achter en waar, hoe was mijn hartslag enz.).

De iets mindere punten van de GB580P vind ik dat het scherm soms moeilijk te lezen is in het zonlicht, maar dat hebben ze volgens mij allemaal wel dat het een beetje glinstert en je kunt back light permanent aanzetten dat helpt. Tot slot zou het mooier zijn om draadloos te kunnen uploaden en synchroniseren nu heb je een Usb-kabel nodig welke wel netjes is bijgeleverd,dit vind ik jammer, want verder werkt het apparaat volledig draadloos (ANT+) en voldoet volledig aan mijn verwachtingen, met recht een aanrader, ik krijg waarschijnlijk een prijs voor deze recensie ha ha

Albert - 21/11/2012 om 10:51

Dit is een prachtig product, heb al vele ritten gereden, ook dwars door Frankrijk met de 100 cols tocht. Dit alleen met de GPS waarvan ik de routes er voor die tijd had op gezet.
Ik durf te zeggen dat deze fietscomputer beter en veel completer is dan zijn concurrenten, daarbij ook nog eens stukken goedkoper. Voor vragen mail gerust.

 
Pagina 1 van 1
 

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel